Čiužinys "Olimpija"

420,00 €

Savybės

Čiužinio kietumas: minkštas / vidutinis
Čiužinio tipas: viskoelastinė medžiaga
5 metų garantija.

Apie prekę

OLIMPIJA – tai išskirtinai elastingas, trijų sluoksnių čiužinys su ortopedinėmis savybėmis. Ypatingam komfortui pasiekti, čiužinio branduolys susideda net iš kelių skirtingų sluoksnių, skirtingo tankio bei pjaustymo derinio.

Čiužinio ypatybės:

  • turintis ortopedinių savybių;
  • palaikantis natūralią stuburo padėtį;
  • prisitaikantis prie kūno fizinių išlinkimų;
  • atpalaiduojantis;
  • suteikiantis taisyklingą kūno atramą;
  • komfortabilus;
  • dvipusis: kietesnė, minkštesnė pusės;
  • užvalkalas nusegamas užtrauktuku.

Atvirų porų elastinis putų poliuretanas, kitaip dar vadinamas HR putų poliuretanu, šaltomis putomis išsiskiria savo sugebėjimu tiksliai atkartoti žmogaus kūno kontūrus, ilgaamžiškumu ir geromis ventiliacinėmis savybėmis. Čiužinio OLIMPIJA branduolys yra iš HR padidinto elastingumo poliuretano, pjaustyto 7 minkštumo zonomis.

Pristatome praktišką, dvipusį čiužinį, kuris, priklausomai nuo pasirinktos pusės, gali būti vidutinio ar minkštesnio miego pagrindu. Atkreipiame dėmesį į zoninį čiužinio branduolio bei viršutinių jo sluoksnių zoninį segmentavimą. Kokybiškas zoninis pjaustymas paverčia paprastą elastinio putų poliuretano sluoksnį geru ir patogiu čiužinio branduoliu, o skirtingų putų bei jų tankių derinys suteikia kūnui malonesnę ir patogesnę atramą.

Ypatingam komfortui pasiekti, viena čiužinio pusė dengta 5 cm pjaustyta viskoelastine medžiaga. Tai prie kūno prisitaikanti, spaudimą mažinanti medžiaga, dėl savo unikalių savybių užtikrina ženkliai mažesnį spaudimą sunkiausioms kūno vietoms. Šiame čiužinyje viskoelastinio putų poliuretano aukštis kaip tik toks, kad suaugusio žmogaus kūnas gali jį pajausti. Viskoelastinis putų poliuretanas į save sugeria žmogaus kūno svorį, todėl ant čiužinio atsigulęs žmogus tarsi atsiduria nesvarumo būsenoje, atsipalaiduoja ir pasineria į ramų, niekieno netrikdomą miegą. O kita, kietesnioji čiužinio pusė, dengta 6 cm pjaustyto putų poliuretano sluoksniu.

Čiužinio gamyboje naudojamos sertifikuotos, laidžios orui bei žmogui ir aplinkai draugiškos medžiagos. Visuose keturiuose čiužinio bortuose padarytos papildomos vėdinimo angelės. Tai užtikrina maksimalią oro cirkuliaciją ir prailgina čiužinio tarnavimo laiką.

Čiužinio užvalkalas pagamintas iš švelnaus trikotažo, kuris impregnuotas Aloe Vera ekstraktu – tai originali medžiaga, vertinama dėl higieninių savybių, nes alavijas naikina dulkių erkutes ir susikaupusias bakterijas. Pluoštas su alijošiaus ekstraktu yra laidus orui, idealiai sugeria drėgmę. Visas čiužinio užvalkalo kraštines juosia  10 cm 3D tinklelis, kuris taip pat padidina oro laidumo galimybes. Užvalkalas yra  daigstytas antialergine medžiaga, kuri apsaugo nuo dulkių erkučių veisimosi. Praktiškumo suteikia atsegamas užtrauktukas, kuris dengia visas čiužinio kraštines, todėl patogu prižiūrėti ir užtikrinti maksimalią higieną. Užvalkalą galima skalbti iki 40 ºC temperatūroje arba valyti  sausu cheminiu būdu.

Garantija – 5 metai

Galimi išmatavimai (mm): 900x2000, 1200x2000, 1400x2000, 1600x2000, 1800x2000.

 

Alternatyvūs prekės pavadinimai: čiužinys, ciuzinys, čiužiniai, ciuziniai, dvigulis čiužinys, dvigulis ciuzinys, dviguliai ciuziniai, dviguliai čiužiniai, patogūs čiužiniai, patogus ciuziniai.

Susisiekite su mumis

8 700 08000
8 629 29291
I-V - nuo 8 iki 19h
VI – nuo 8 iki 16h
VII – nedirbame

Specialūs pasiūlymai

Reklama

Apie mus
UAB "Stikluva" - jau 15 metų sėkmingai veikianti įmonė, kurios veikla - gaminiai iš stiklo. Internetinė parduotuvė Baldai.eu - tai vienas iš šios įmonės projektų, kuris veikia jau 4 metus.
Skaityti daugiau